men din mamma älskar dig ändå!

jajamen, om exakt en timme och två minuter sitter jag i bilen påväg till TYSKLAND! ska bli nice asså, men kommer dööööö utan emilias röst, i två veckor :( me love u hun! (L)
sååå snygg jag va hääär oh, jag känner det verkligen! HAHA

back in skåne!

jajamen. nu har det hänt en del så tänkte bara snabb skriva om helgen. :)
i fredags kom jag hem rätt så sent men tittade förbi på min älskade kusins student och sa grattis. sen i lördags var det bara chill hemma hos mamma i poolen men jonna o ville. sen på kvällen bar det av till beppa för att chillkröka med beppa, frida och sandra men sen drog vi vidare till åhus på strand fest, helt okej kväll! i söndags var vi och åkte vatten skoter och pappa och niklas körde vatten skidor också. riktigt skoj! :) senare så träffade jag ida och linnea en sväng. mys! och igår va jag inne hos jonna och när jag kom hem så stack jag och niklas ut på en löprunda och sen vidare hem till mamma för att bada. haha, sen kom jag inte längre än hem till pappa igen för än julle ringde och vi skulle ut till mamma och bada. :)

bye bye bestfriend!

sitter i skolan och har engla med mig, min älskade prinsessa! :) har skickat in dem sista arbetena nu, känns så himla skönt. nu ska vi ut i det fina vädret och sola och spela vatten brännboll, kommer bli riktigt nice. sen efter skolan bär det av till bölesholmarna för ännu mer sol och bad och mys! tagggggggar sööööönder denna dagen och kvällen, me love!
du är den finaste människan jag vet, jag älskar dig högt och jag lovar
dig att jag aldrig kommer att släppa taget om dig. du är min lilla
prinsessa och mitt allt, min värld. vad som än händer så kommer du
alltid att vara min älskade lillasyster hjärtat mitt!

bättre sent än aldrig?

jag vill inte vara glad
när jag är ledsen
jag vill inte skratta
när jag gråter
jag vill inte låtsas
som om livet leker
när ingenting fungerar
jag vill inte säga...
jag mår bra
när jag egentligen
känner mig sjuk i hjärtat
jag vill inte spela lycklig
när jag är olycklig
men jag gör det ändå!

mys med dom bästa!

en underbar dag med mina underbara flickor! ♥
det började vid en fontän och slutade vid bölesholmarna, mycket sol, mycket skratt, mycket badande, myckt mys! I LOVE YOU GIRLS.
ida & emilia
jag
emilia & ida & jag
ida & emilia & jag & natta & danni
ida & emilia & jag & natta & danni
bästavän & jag
emilia & ida
fick en ny bikini idag av soffi och ett ed hardy mobilskal, tusen tack! ♥

come back

No, this is not the time or the place for a broken hearted
'Cause this is the end of the rainbow
Where no one can be too sad
No, I don't wanna leave, but I must keep moving ahead
'Cause my life belongs to the other side
Behind the great ocean's waves.
And for the hot night moments
For the fantasy in my bed
I take a part of you with me now and you won't get it back
And a part of me will stay here, you can keep it forever, dear
No, this is not the time or the place for a broken hearted
Cause this is the end of the rainbow
Where no one can be too sad
No, I don't wanna leave, but I must keep moving ahead
Cause my life belongs to the other side
Behind the great ocean's waves.
And for the hot night moments
For the fantasy in my bed
I take a part of you with me now and you won't get it back
And a part of me will stay here, you can keep it forever, dear
bye bye Mr x, i´m gonne miss you! ♥

säger som alla andra bloggare, Mr x eftersom jag inte vill skriva ut namn.

tragiskt

‎- han är precis den sortens kille som hjärnan säger ett bestämt nej till, men som får hjärtat att beatboxa ändå!

jajamen, då taggar vi ute dag med skolan, skönt eftersom att det är riktigt varmt ute. sommmmmmar! men det som suger mest är att efter ettan ska våra klasser slås ihop och det suger verkligen! jag vil innnnnte det. och allt kan ju bara hoppa o skita någonstans, allt utom det fina vädret och mina fina vänner! klag klag, check!
haaaaj o i vaaaaaj

a promise is a promise

jag bjuder på en fruktansvärt hemsk cam bild, tack o hej!

Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt men jag får inte fram det jag vill säga dig, det går inte. fan. hur ska jag veta vilken väg jag ska ta mig ut? jag tänker hela tiden på drömmen om oss två, när vi åker till ett land där ingen kan se på. där vi skrattar och myser och har det underbart. där solen lyser hela tiden och himmelen är klar. vill du följa med på resan med mig, för då åker vi direkt vill bara dela den med dig. ingen annan.. men det är dags att gå vidare nu, dags att lämna plats till någon annan som tycker om dig, till den andra flickan som betyder mycket mer än mig. det var som en saga, för bra för att vara sann. ville se dig i ögonen och hålla din hand, känna dina armar och smeka ditt hår. det är kanske svårt att ta åt sig, men jag hoppas du förstår!
ett leende som en gång var äkta

det känns i mitt hjärta

kom hem ifrån stan nyss typ, skönt! det har verkligen varit en mys dag idag och det va väl behövligt. men nu orkar jag verkligen inte skriva jag har bara sovit ett par timmar inatt (morse) så nu måste jag sova, det kommer bli en tuff dag imorgon! :/
pööööööööss

this day..

shit vad trött jag är, somnade klockan SEX i morse.. och vaknade vid tolv. lagom trött, check! men nu peppar vi igång med lite musik och sen tar jag bussen in till stan klockan 13.15 och då blir det mys med emilia. vi ska nog bara ta det lugnt efterom båda är helt slut, vi somnade nog ungefär samtidigt.. men det blir i alla fall att äta ute på stan idag och det känns skönt att komma ut lite efter denna långa natten! men jag lägger upp bilder senare eller imorgon ifrån idag.
min fina prins
pussssss

..♥

- jennypersson . säger
förlåt-
..
en sista sak bara
för varje gång som jag ser dig, vill jag bara ha dig i min famn. för i mitt hjärta står ditt namn skrivit och i hjärtat finns inga lögner
en sista sak bara
för varje gång som jag ser dig, vill jag bara ha dig i min famn. för i mitt hjärta står ditt namn skrivit och i hjärtat finns inga lögner

en fin vän

när jag var nere på botten och inte orkade mer, så kom du in i mitt liv och då ändrades allt och jag fick en helt annan syn på livet. du är en enormt fin vän som betyder extremt mycket för mig och det finaste med dig det är att du alltid finns där och lyssnar och förstår. jag kommer aldrig kunna tacka dig för allt du gjort för mig och du vet om att jag finns här för dig också, när det än är! och vet du vad? jag tror på dig och jag vet att du kan för du är stark. men som jag sa till dig så kommer det att ta tid och det kommer att vara gånger du kommer att falla tillbaka men då kommer jag att vara där bakom dig och putta på dig och hjälpa dig att hitta vägen upp igen!
du är bäst emil och det vet du. ♥

någonting håller mig kvar.

ligger och degar i sängen som vanligt men jag har faktiskt ätit frukost! :D bättre sent än aldrig tycker jag, haha. nu ska jag snart ta på mig skorna och ut och springa och efter det ska jag bara plugga eftersom att det är sista chansen nu så är det bara att bita ihop och köra. :)
jag saknar er mina finisar.

you are the best!

nu är det så att jag tänker skriva av mig så ni behöver inte läsa om ni inte vill för det kommer nog inte vara så vettigt. :)

jag har tänkt och tänkt riktigt mycket och särskilt på sista tiden och jag tror att jag har inset en del saker under tiden som jag har låtit tankarna snurra runt i mitt huvud. och jag har aldrig, aldrig någonsin varit nöjd med min kropp, men det är inte så att jag känner mig tjock men jag har aldrig varit nöjd med mig själv. jag har alltid hittat något fel och bara äcklats! men varför egentligen? ingen är perfekt och minst sagt jag, men jag ska vara nöjd med mig själv och vara stolt över den jag är. jag har varit nere i många svackor när det gäller min kropp, men jag ska försöka att vara nöjd med den jag är. det kommer att vara en lång resa med många ned gångar och det kommer att vara gånger jag kommer att falla tillbaka. men jag ska kämpa, för jag vill vara nöjd som jag är. det finns gånger jag bara börjar gråta när jag ser mig i spegeln men det finns gånger när jag ler och tänker att det är helt okej ändå. en riktigt dålig vana jag har är att jämföra mig själv med andra människor, varför vet jag egentligen inte, men det är sån jag är. jag tycker att det blir extra jobbigt nu på sommaren när man måste gå runt i bikini hela tiden, jag trivs inte alls bra i det. jag känner mig så naken och ja, det är bara så hemskt! föra året va jag på stranden två gånger för jag klarar inte av det. men detta året ska jag gå ut och känna att jag är bra som jag är, för jag vill göra det. jag vill inte ligga hemma på min baksida varje dag för att kunna sola och jag tänker inte göra det heller. för jag har bestämt mig och jag ska klara det, jag ska vara nöjd med mig själv och den jag är. det kommer att vara svårt, det kommer att krävas mycket tålamod. men det är det värt och jag har verkligen bestämt mig och det är jag glad för! i will be strong och det ska jag också. :)

en fin bikini som jag har fått av min fina mamma.

ba göre!

Jag vill kasta loss och lära mig slåss 
Raka av mitt hår och bäras ut på bår 
Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt 
Lita på sanningen och kväva all gråt 

RIKTIGT VÄÄÄÄÄRT!

riktigt värt, bli medlem och tjäna pengar på allt du gör på internet. klicka bara på bilden så kommer du till hemsidan där står det allt du ska göra och det tar typtvå minuter att fixa det och det är gratis. fatta awesome att få betalt för att sitta vid datan (a)
plusikassan.se

party like a rockstar

det va verkligen en super skoj kväll hemma hos jens igår med jonte, jeppe, jens, jenny och adam men adam åkte hem ganska tidigt. haha det bästa var när jenny och jeppe "dansade" haha sött! :) och sen när vi sminkade jonte, jeppe & jens. haha, ni blev så söta! :)
jag & jonte
jag & jonte
jag & jonte & jeppe
jag & jonte & jeppe
jag & jag måste ju säga att vi bjuder på dom enormt snygga bilderna ifrån igår, hade tyvärr inga på jens och jenny :/ men puss på gårdagen! :)

hopp tävling

vaknade vid tolv och gick direkt ut och satte mig, man får ju passa på i det fina vädret! :) sen bjöds det på pannkakor med grädde och sylt, mums! efter det var det dax att bege sig till englas hopp tävlig och hon var verkligen super duktig! det sjuka är att hon är 8 år och rider bättre än många andra som är mycket äldre. du kommer att gå långt gumman. jag tror på dig. :)
bilderna ifrån igår hemma hos jens kommer upp lite senare för nu ska jag gå och äta hamburgare och pommes.
engla är verkligen en super duktig liten häst tjej! :)
puss J

hjärta.

jonna, tusen tack för att du va där och la en blomma och hälsade ifrån mig!
finaste victor, du har den finaste graven!
jag kommer snart ner och hälsar på dig, direkt när jag kommer hem
till skåne igen. vila i frid hjärtat. ♥


jag älskar dig.

25-08-94  -  02-06-10 ♥
under dessa år som du va med oss victor, så gav du så mycket
glädje, skratt och kärlek. jag kan inte förklara hur mycket du
verkligen betyder för orden räcker inte till. men du vet om att
jag älskar dig och att du finns med i varje andetag jag tar.
fina du, du är bäst. glöm aldrig det. jag är stolt över dig, allt du
gjorde här nere. men jag är även stolt för att jag vet om att du
spelar med dom riktiga stjärnorna nu. tack för allt du gav.
jag är ledsen att jag inte kan vara vid din fina grav just nu, men
matilda lovade att hälsa ifrån mig och jag lovar att komma förbi
när jag är hemma i skåne igen. ♥
vila i frid min älskade vän.

RSS 2.0