32 hela dagar!

idag är en bra dag, jag inser ju hur mycket bra saker som kommer inträffa snart! :D om 24 dagar är jag hela 18år gammal och om 32 dagar bär det av hem till skåneland. när jag kommer hem till skåne blir det massa skoj, oh ja, massa festande, ullared mys med min älskade familj och mina fina vänner och massa pussande på mosters lilla ville. eller ja, så liten är han ju inte längre! :) åh, vad jag längtar nu. helt magiskt! :) och sen ser jag sjukt mycket fram emot klassfesten och lite sånt smått och gott, det kommer ju att bli awesome. :)
jag ska ju verkligen erkänna att jag tycker att det är sjukt bra att vi har slagit ihop klasserna och jag ska ju även erkänna att jag trodde att det skulle blir sjukt drygt. men nej nej, tvärtom! i lööööööv it. riktigt skoj att lära känna dom andra filurerna, riktigt trevligt. :) men nu orkar jag inte sitta och skriva mer, så vi hörs sen!
& JAG SAKNAR MITT HÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!
over and out
PUSS!

lycka!

vilken fin och underbar gårdag! det började med att pappa och Charlotte kom och överraskade mig hemma i robban och skjutsade mig till skolan. sen efter skolan gick jag upp på hotellet och träffade dom igen och lämnade mina väskor och efter det gick vi ner på stan och shoppade. fick riktigt fina kläder av pappa! :) sen bar det av mot en restaurange för lite mummmmsig mat. efter det gick vi upp till hotellet igen och drack och åt gott, riktigt mysigt! senare på kvällen så gick jag och tog en fika med Vera, Ellen & Emilia eftersom att Ellen fyllde 15 år igår. och i morse var det god hotell frukost med fint sällskap som tyvärr åkt vidare idag. :( men Gud vilken lycka att ni kom hit, så himla glad. det var super trevligt och mysigt, hoppas att vi ses snart igen!! :D jag älskar er av hela mitt hjärta! tusen och åter tusen tack för allt, ni är redan så himla saknade. <3 puss en över glad cheey!

i talk to myself WTF

hejsan hoppsan, nu sitter jag i skolan och det har jag gjort sen klockan åtta i morse(!!!!) börjar klockan tio och slutar 10.40! chill dag, ja helt okej. fixade lite med en ny header till den andra bloggen. (:
|
|
|
|
v
http://myotherside.devote.se/

hur säger man till någon, att här tar vägen slut?

hejsan hoppsan, just nu känner jag mig lite bättre men har nog fortfarande feber.. men jag måste till skolan imorgon så det är bara att bita ihop och se glad ut. :) jag har fortfarande inget internet på min dator så inga bilder på min nya hårfärg!
jag har en ny blogg, men kommer att fortsätta att blogga på denna också. den nya är: myotherside.devote.se men den är lösenordsskyddad så vill ni läsa lite mer privata saker så får ni be om mitt lösenord! :)
pussssssssss J

RSS 2.0