snart slut

snart slutar jag och då ska jag bege mig in till stan för att ta en kaffe med Vera, mys. sen ska jag bara hem och ta det lugnt och kolla lite på lägenheter och sen ut på en löprunda ikväll igen. känner att detta inlägget inte var så värt eftersom att jag inte har mer att skriva, haha.
saknar..

skön dag

hejsan hoppsan.
nu sitter jag på min första lektion eller lektion och lektion, VI timme heter det. men i alla fall, jag fick min studieplan idag. känns riktigt skönt må jag säga plus att jag fick reda på att jag bara har VI timme nästa onsdag så går 30 minuter. haha! skööööööööööööönt!
men nu ska jag gå på rast, hejsan svejsan! :)

att falla så lätt.

go kväll!
jag ligger i sängen efter en lång och härlig dusch. den var jag verkligen värd efter att ha varit ute och prommenarat 4,5 kilometer tillsammans med vera! :) igår var också en mys dag, jag och vera kollade på "hur många lingon finns det i världen" -sjukt bra film, den är verkligen se värd. annars hände det inte så mycket igår, jag tvättade lite och laga korvstroganoff och ris, mummmmmmms! men nu ska jag se film och sen sova, natti natti sov gott.
(bloggar ifrån ellens dator så har inga bilder!)
puss J

en dag i taget

har precis badat och nu ska jag snart ta bussen hem till robban. ska bli skönt att komma hem efter en mys helg med bio, film och massa prat. dax för skolan imorgon igen, kul men drygt! jag har inte så mycket mer att skriva just nu så pusssssssssssssssssssssss!
jag saknar dig redan väldigt mycket min fina vän! ♥

jag saknar dig - bio

hejsan hoppsan!
har verkligen varit ur usel på att blogga på senare tid, har inte haft internet, har flyttat osv. men nu ska jag försöka att ta tag i det igen. :) jag sitter just nu hemma hos emilia och vi kom nyss hem efter att ha varit på bio och kollat på "jag saknar dig" en riktigt bra svensk film! som man gråter sjukt mycket till men jag kan verkligen säga att den är värd.
det känns så underbart att vara så nära dig igen - jag älskar dig! ♥

kände bara för att sprida lite extra kärlek


bild b0mb!

mys med johanna idag eftersom att mamma blev sen ifrån jobbet så det blev inget stan. har massor av bilder men jag vågar inte lägga upp dom för johanna kanske dödar mig så hon får godkänna innan jag gör det. :)
puss på dig min underbart fina flicka! ♥

kusin vitamin!

nu har jag och bästa kusinen badat i poolen och duschat och käkat god mat! så nu blev det en film och godis, mys! så nu ska vi nog ut och bada igen och sen blir det att ta det lugnt ikväll. :)
haha, ny duschad och osminkad!
hahahahaha, jag & hannes bjuder på bilderna!

viva la göteborg!

har hunnit med en sväng om till gbg så här kommer några bilder, orkar inte ladda upp alla nu!
I taxin, i trappen, i HISSEN, i hallen
haha, det va sånt vi levde på :p
snyggingarna på tåget!

RSS 2.0