- trettioförsta augusti

sitter hemma hos johanna och tar det riktigt lugnt, idag är en sån dag jag inte orkar göra ett dugg! eller i alla fall en sån kväll, för jag har ju spelat tennis i 2 timmar och varit aktiv hela dagen. (:
ska hoppa in i duschen när johanna är klar och sen ska vi glo på film, me like.

emilia hjärtat.
jag vill bara att du ska veta att jag saknar dig mer & mer för varje dag som går, jag behöver dig här, här vid min sida. jag är så ensam och tom utan dig. det gör så ont, du är så långt borta. jag önskar att det fanns någonting jag kunde göra för att du skulle komma hit till mig.. it's sucks without you! men jag slutar aldrig hoppas på att vi ses snart, jag älskar dig mitt fina hjärta. ♥

but sometimes it hurts instead

sen en tid tillbaka har jag varit trött
försökt att vara allt på samma gång
så mycket man kan göra och borde och vill
mitt i allt så ska man räcka till

sen en tid tillbaka har jag varit tom
och försökt att hitta spår som leder rätt
ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
och mitt i allt så ska man vara sann

jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
och samlat damm på min gitarr
för allting jag skriver blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

@ johanna!

godmorgon?
shit, jag bara sover bort alla dagar. men det är ju ändå helt okej eftersom att kvällarna är awesome? aja, skulle egentligen åkt till ysta och tagit en fika med johanna men vi orkade inte eftersom att det tar ett tag att åka dit, men det hade varit skoj att se den fina och mysiga staden. men wiiiie det är ju fredag, såååå underbart! me love. men nu ska jag hem och duscha och fixa till lite, tjänna lite pengar! :)

oj vad jag saknar er mina älskade flickor! (L)

never back down

sholllahejsisvejsi! :)
nu sitter jag inne på mammas data och ska snart städa lite på mitt rum.. igen! sen ikväll blir det mys med johanna, vi ska tälta. och jag lovar, bara jag & johanna! igen annan, haha buhu! gårdagen ska vi inte prata så mycket om, den blev som den blev. HAHA! men men, nu tar vi nya tag.
asså jag undrar en sak? hur f*n kan jag ha så många läsare? jag bloggar nästan aldrig och när jag väl bloggar så skriver jag om det mest ointressanta i världen! det är sjuk så dryg min kära blogg är.
yes sir! red head, check!

oj vad duktig jag är!

haha shit har inte varit duktig på att blogga nu och det gillar inte emilia (a) men just nu har jag inte tid för ska dra tll åhus :D

RSS 2.0