home - spa

kom hem ifrån skolan vid 3 eftersom att jag är klar med mitt estetiska val så får jag ju sluta tidigare, så jävla skönt! sen låg jag bara i sängen och tog det allmänt chill och inväntade maten. det var mums stoffe! :) och efter det har jag och engla varit ensam hemma så vi har haft en engla och jenny kväll med massa mys. kärlek på det. ♥
inhandlat idag on H&M.
steeek.
myspys.
lite mer myspys.

take it.. or leave it

sitter i skolan & är allmänt jävla sliten! fortfarande fökyld och hostar, åh. jag vill bli frisk, glad & ha sommarlov. NU! men nu ska jag ha idrott så får blogga mer lite senare.
jag älskar & saknar dig min fina vän!

i need u!

haha, jag kommer på mig själv gång på gång att jag lyssnar på dålig musik.. haha, stört?! aa fan. men jag är rätt störd och inne i min lilla värld så det kan ju vara det. ;) tur att jag bloggar lite idag, haha överdriv!
flyger iväg med trasiga vingar

brb - jag går i ide!

mamma, jag behöver dig!
jag vill bara ligga i din famn precis som när jag va liten. tur att vi ses snart!
en gammal bild..

utan dig är jag halv..

gjorde klart två arbeten i bilen påväg hem ifrån stan, sjukt nöjd. tänka sig att jag gjorde något bra. känns sjukt skönt att vara klar i alla fall. och nu är jag även ny duschad så nu ska jag bara softa med en kaffe i handen.
lördag: tillbringade jag tillsammans med bästavändanni, frida & massa annat trevligtfolk!
klicka - större
en sliten söndag:
som jag delade tillsammans med min finaste vän! (L)
klicka - större
puss J

till jonna! ♥

jag slängde bara ihop något snabbt för jag tänkte bara att du skulle se att det är jätte lätt och lite vad du kan göra och massssssa så vava :)
jag älskar er, mest i världen - snart ses vi! :)♥

i högsta grad

jag ville bara säga att jag har världens finaste vänner, ni är bäst! ♥
kärlek övervinner allt - så bra!

saknad

känner mig lite bättre nu, men är snuvig och hostar hela tiden.. men det är bara att vila och hoppas att det ska bli bra snart.
om jag ska vara ärlig så saknar jag dig. väldigt mycket! du va den personen som fanns där, hela tiden. du kramade mig när jag var ledsen, du skrattade med mig när jag va glad. jag önskar bara att jag fick tillbaka tiden med dig, att allt bara kunde börja om. i miss u.

take it or leave it

kom precis hem ifrån robban, va och kollade på amandas vårkonsert. du var super duktig! fick även träffa ellen älskling, tack för att du finns! nu har jag också varit en snäll flicka och hjälpt emiloo med sitt arbete, hoppas det hjälpte något. men nu ska jag dra hem till amanda och sova och försöka bli frisk!
tack fina morfar - du är en så fin människa! jag saknar dig, men snart ses vi. ♥

♥!

jag lever för att jag inte står ut med tanken på att förstöra mina älskades liv. Knaprar lydigt mina antidepressiva och ångestdämpade men är allt för säker på att detta är något mer än depression. Min bästa vän bär mig, även när hon inte orkar stå. Skuld. Hon som varnade mig, för sin borderline-problematik, för hon är bipolär. Jag är en börda.. Men ibland skrattar jag. En gång i veckan är bra..

du är min bästavän! jag älskar dig och lova att inte lämna mig, du fick mig att gråta när du skickade denna texten. du är bäst och du klarar detta det vet jag! ♥

spontana flickor!

igår var jag hemma hos madde och hade det mysigt och sen kom linda dit och vi bestämde att vi skulle göra något riktigt spontant. HAHA! så vi packade ner handdukar och en filt och sen drog vi till nydala och hade det mysig och sen, idioter som vi är, haha. så hoppade vi i vattnet och tog årets första dopp! och för mig blev det även mitt andra dopp eftersom att jag är så störd att jag hoppar i igen! haha, men tack för en super awesome kväll, det va vi verkligen värda! :)
en old pic på linda och madde, jao! :)

never say never!

du fick mig att fullständigt försvinna.

jag vill bara le som jag gjorde då, jag vill men jag kan inte.

kapitel sjutton är ett mörker.

visa mig inte hur värdelös jag är, jag klarar inte av det.
gråt inte hjärtat, det kommer att bli bra.
tänk inte mer, allt kommer bli som det ska.

if you dont stand for something you will fall for everything

är det nu, nu som det tar slut?
nej nu ska jag ut, ut och försöka rensa bort alla dumma tankar som snurrar runt i mitt lilla huvud. får se om jag orkar blogga mer ikväll, inte för att det finns så mycket att blogga om nu. har liksom inte gjort ett piss idag mer än att jag va på möte i stan och det gick okej.
så peace out!

RSS 2.0